ASP.NET 3.5

Meget hurtig svar

Fin oversigt over mulighederne

Erling Jørgensen, Skat

ASP.NET 3.5

Muligheden for selv at planlægge undervisningsforløbet

De altid hurtige svar fra underviser

Erik Laursen, Skat

ASP.NET 3.5

Det har været rigtig godt med det fast forløb - opgave efter opgave

Der fungerer også godt at man selv kan disponerer over tiden så det kan passe ind i hverdagens

arbejde og derved brug meget tid på det man selv synes er svært.

Det virker rigtig godt med den direkte vejledning/problemløsning man får på mail når man er "kørt fast" i en øvelse

Mine svartider har været gode.

Erik Skou, Hedensted Tømmerhandel

ASP.NET MVC 5

Jeg var ret glad for, at der var god vekselvirkning mellem teori og praksis. Nogle opgaver var lige til højrebenet, men der var gode muligheder for at anvende teorien på egen hånd, da visse opgaver klart krævede at du havde forstået teorien. Det var super, at man ikke fik alting forærende, men også skulle tænke selv. Jeg kom på kurset uden forudgående viden om MCV, og gik fra kurset med langt større forståelse og god praktisk erfaring med MCV. Jeg vil klart anbefale it-fjernundervisning.

Søren Bondrup Rasmussen, Alm. Brand Forsikring

ASP.NET MVC 5

Jeg er imponeret over hvor meget tid Thor brugte i starten på at opgradere sin server til seneste version og samtidig havde tålmodighed til at hjælpe så det hele spillede.

Han er desuden meget hurtig til at svare på spørgsmål og rette opgaver.

Vil helt klart overveje at tage endnu et kursus 

Jacob Nørgaard, Privat

ASP.NET 4.0

Jeg er imponeret over den måde kurset er sat op. Trin-for-trin og dejligt afvekslende med Try-It-Out og spørgsmål sidst i hver lektion. Indimellem virker det som om materialet var lavet lige netop til en type som jeg.

En anden ting var de mange unoder man efterhånden har raget til sig - de blev rettet på en lærerig måde.

Kan varmt anbefale kurset

Lennart Hansen, Dancar Autosikring ApS

ASP.NET 4.5

Der har altid faldet et hurtigt svar på spørgsmål, ligesom database problemer, der opstod undervejs, blev løst hurtigt og meget smidigt , uanset at det betød, at Thor måtte opgraderer sin SQL server.

Selvom jeg har stor erfaring med traditionel programmering, har Thor alligevel formået, at åbne mine øjne for den nye verden der er i webudvikling og det er helt sikkert, at fremtidens løsninger er her.
Kommer der et udvidet kursus i ASP.NET, så er jeg sikker på, at jeg vil være at finde blandt kursisterne.

Jeg har kun roser til IT-fjernundervisning, specielt til Thor.

Finn Hoelgaard
Datamatiker

Museum Vestsjælland

Finn Hoelgaard

ASP.NET

Øvelserne har været gode de tvinger en til at tænke selv.

Henrik Obsen, Grenaa Tekniske Skole

< >
Se flere referencer

ASP.NET kursus - web kontroller - fjernundervisningTekstbokse, labels og knapper

Tekstbokse, labels og knapper er centrale elementer i udviklingen af ASP.NET sider. Fra værktøjslinjen kan man trække de kontroller man har brug for.

HUSK at navngive dem! (det letter arbejdet meget når vi skal til at kode mod dem) - det gøres lettest i Properties vinduet.
ASP.NET kursus - egenskabsvindue på label - fjernundervisning

Når man kan indsat en knap, navngivet den og sat en passende tekst på knappen, kan man ved at dobbeltklikke på den komme til at skrive den kode, der skal køres når brugeren klikker på knappen.

Alle de kontroller vi indsætter på vores sider er objekter med både egenskaber og metoder. I denne sammenhæng har vi brug for .text egenskaben, der giver os mulighed for at læse eller sætte tekst værdien af en kontrol.

Denne lille stump kode skriver den tekst brugeren har skrevet i tekstboksen med navnet txtKonsulent i den label der er kaldt lblKonsulent

Tekstbokse

Læg mærke til at tekstboksen har en egenskab, der hedder TextMode. TextMode kan have 3 værdier: SingleLine, MultiLine og Password. MultiLine værdien giver os det vi kender fra HTML som et TextArea, hvor brugeren kan indtaste tekst over flere linjer. Det virker rigtig godt, men når vi vil aflevere indholdet fra sådan en MultiLine tekstboks forsvinder de linjeskift, som brugeren har indtastet i boksen. Det er ganske enkelt fordi de linjeskift ikke opfattes som HTML linjeskift. Denne lille udfordring kan løses ved at udnytte objektegenskaberne på Tekst egenskaben på tekstboksen. Det lyder måske lidt indviklet, men hvis vi har en tekstboks, der hedder txtBeskrivelse, så har den en egenskab der hedder Text, der indeholder teksten i tekstboksen som et streng-objekt, der så har nogle metoder og egenskaber. Den metode vi skal have fat i her hedder Replace:

txtBeskrivelse.Text.Replace("\n", "<br/>");

txtBeskrivelse.Text.Replace(vbcrlf,"<br/>")

Når du har betalt for kurset får du adgang til øvelser til hver lektion. Og når du har fået godkendt din besvarelse får du desuden adgang til mine løsningsforslag med ekstra tips og trix.