ASP.NET 3.5

Meget hurtig svar

Fin oversigt over mulighederne

Erling Jørgensen, Skat

ASP.NET 3.5

Muligheden for selv at planlægge undervisningsforløbet

De altid hurtige svar fra underviser

Erik Laursen, Skat

ASP.NET 3.5

Det har været rigtig godt med det fast forløb - opgave efter opgave

Der fungerer også godt at man selv kan disponerer over tiden så det kan passe ind i hverdagens

arbejde og derved brug meget tid på det man selv synes er svært.

Det virker rigtig godt med den direkte vejledning/problemløsning man får på mail når man er "kørt fast" i en øvelse

Mine svartider har været gode.

Erik Skou, Hedensted Tømmerhandel

ASP.NET MVC 5

Jeg var ret glad for, at der var god vekselvirkning mellem teori og praksis. Nogle opgaver var lige til højrebenet, men der var gode muligheder for at anvende teorien på egen hånd, da visse opgaver klart krævede at du havde forstået teorien. Det var super, at man ikke fik alting forærende, men også skulle tænke selv. Jeg kom på kurset uden forudgående viden om MCV, og gik fra kurset med langt større forståelse og god praktisk erfaring med MCV. Jeg vil klart anbefale it-fjernundervisning.

Søren Bondrup Rasmussen, Alm. Brand Forsikring

ASP.NET 4.0

Jeg er imponeret over den måde kurset er sat op. Trin-for-trin og dejligt afvekslende med Try-It-Out og spørgsmål sidst i hver lektion. Indimellem virker det som om materialet var lavet lige netop til en type som jeg.

En anden ting var de mange unoder man efterhånden har raget til sig - de blev rettet på en lærerig måde.

Kan varmt anbefale kurset

Lennart Hansen, Dancar Autosikring ApS

ASP.NET MVC 5

Jeg er imponeret over hvor meget tid Thor brugte i starten på at opgradere sin server til seneste version og samtidig havde tålmodighed til at hjælpe så det hele spillede.

Han er desuden meget hurtig til at svare på spørgsmål og rette opgaver.

Vil helt klart overveje at tage endnu et kursus 

Jacob Nørgaard, Privat

ASP.NET

Øvelserne har været gode de tvinger en til at tænke selv.

Henrik Obsen, Grenaa Tekniske Skole

ASP.NET 4.0

Det har været helt fantastisk at se den grønne status med "jeg er online" når jeg har logget ind for at køre videre på min undervisning, for så ved jeg at der er næsten øjeblikkelig hjælp, råd, vejledning og godkendelse på mine indsendte svar. Det betyder jeg har kunnet komme videre med det samme og ikke blot vente på evaluering over tid og jeg har haft mine svar i frisk hukommelse. Det har næsten været somom underviser har "kigget mig over skulderen" og været der under hele forløbet. Fordelen er at det har været på mine premisser, når _jeg_ har været klar og motiver

Jeg har oplevet rigtig god, professionel og hurtig vejledning og konstruktiv kritik under hele forløbet.

IT-Fjernundervisning kan klart anbefales.

Dennis Mathiesen, Elro

< >
Se flere referencer

Vigtige .NET filer og deres struktur på web serveren

Web-serveren

Når du har bestilt og betalt dit .net kursus opretter jeg en plads til dig på en af mine web-servere. Du får det man kalder et sub-web og hedder du Peter får dit website adressen peter.dittenogdatten.dk. Sådan et sub web behandler web-serveren præcis som om det var et "rigtigt" website - altså f.eks. www.peter.dk. Når der så er én der skriver peter.dittenogdatten.dk i sin browser bliver det behandlet af web-serveren på samme måde, som hvis han havde skrevet www.peter.dk. Web-serveren vil lede efter en start fil - hvad den hedder er noget man kan indstille på web-serveren - og i vores tilfælde hedder den default.aspx. Når den har fundet filen bliver koden eksekveret og resultatet bliver sendt til den besøgendes browser, der sørger for at sætte det op som beskrvet i html'en.

Du får også ftp adgang til dit sub-web med brugernavn og kodeord. Når du åbner dit sub-web gennem ftp lander du i roden på sitet - altså der, hvor web-serveren vil lede efter default.aspx filen. Du er altid velkommen til at oprette undermapper på dit web-site. Opretter du en mappe der hedder "stopur" og placerer en default.aspx fil i den mappe skal den besøgende skrive peter.dittenogdatten.dk/stopur for at se det fantastiske resultat af dit arbejde.

Din egen computer

Der er også en web-server på din egen computer og når du opretter projekter i visual studio (eller hvad dit udviklingsværktøj nu hedder) vil der blive oprettet et sub-web på din egen computer - på samme måde som på min web-server. Hver gang du laver et nyt projekt bliver der også lavet et nyt sub-web!

Lav ét og kun ét projekt til kurset!! - da du kun har ét sub-web på min web-server er det rigtig smart kun at have ét sub-web på din egen computer!

Specielle filer og mapper

web.config
Er en rigtig vigtig fil!
Den styrer - som navnet siger - konfigurationen af dit (sub-)web. I web.config placerer vi alle de sub-web specifikke konfigurationsindstillinger som

  • placering af databaser
  • placering af filer
  • navn på mailserver
  • om sitet skal køre i debug eller produktions mode
  • sikkerhed
  • fejl håndtering (skal den besøgende se alle applikationsfejl eller bare en flot layoutet "der er sket en fejl" side)
  • og meget mere

I praksis har man én web.config fil liggende på den offentlige web-server - der sørger for at der vises en pæn "der er sket en fejl" side, at sitet kører i produktion mm.

Og én på ens egen udviklings server, hvor sitet kører i debug og viser alle fejl etc.

Den web.config der indeholder disse informationer SKAL ligge i roden på web-serveren og der må kun være ÉN sådan fil på web-sitet. Når vi skal kigge på sikkerhed dukker der flere web.config filer op, men de indeholder ikke konfiguration, men kun sikkerhedsindstillinger.

Du kan se et eksempel på en sådan web.config fil her Mere_om_VS.NET. - og husk at lave de rettelser der er beskrevet på siden - både i din egen web.config og den du lægger på min server.

 

more to come...

 

Når du har betalt for kurset får du adgang til øvelser til hver lektion. Og når du har fået godkendt din besvarelse får du desuden adgang til mine løsningsforslag med ekstra tips og trix.