ASP.NET 3.5

Meget hurtig svar

Fin oversigt over mulighederne

Erling Jørgensen, Skat

ASP.NET 3.5

Muligheden for selv at planlægge undervisningsforløbet

De altid hurtige svar fra underviser

Erik Laursen, Skat

ASP.NET 3.5

Det har været rigtig godt med det fast forløb - opgave efter opgave

Der fungerer også godt at man selv kan disponerer over tiden så det kan passe ind i hverdagens

arbejde og derved brug meget tid på det man selv synes er svært.

Det virker rigtig godt med den direkte vejledning/problemløsning man får på mail når man er "kørt fast" i en øvelse

Mine svartider har været gode.

Erik Skou, Hedensted Tømmerhandel

ASP.NET MVC 5

Jeg er imponeret over hvor meget tid Thor brugte i starten på at opgradere sin server til seneste version og samtidig havde tålmodighed til at hjælpe så det hele spillede.

Han er desuden meget hurtig til at svare på spørgsmål og rette opgaver.

Vil helt klart overveje at tage endnu et kursus 

Jacob Nørgaard, Privat

ASP.NET 4.5

Der har altid faldet et hurtigt svar på spørgsmål, ligesom database problemer, der opstod undervejs, blev løst hurtigt og meget smidigt , uanset at det betød, at Thor måtte opgraderer sin SQL server.

Selvom jeg har stor erfaring med traditionel programmering, har Thor alligevel formået, at åbne mine øjne for den nye verden der er i webudvikling og det er helt sikkert, at fremtidens løsninger er her.
Kommer der et udvidet kursus i ASP.NET, så er jeg sikker på, at jeg vil være at finde blandt kursisterne.

Jeg har kun roser til IT-fjernundervisning, specielt til Thor.

Finn Hoelgaard
Datamatiker

Museum Vestsjælland

Finn Hoelgaard

ASP.NET 4.0

Det har været helt fantastisk at se den grønne status med "jeg er online" når jeg har logget ind for at køre videre på min undervisning, for så ved jeg at der er næsten øjeblikkelig hjælp, råd, vejledning og godkendelse på mine indsendte svar. Det betyder jeg har kunnet komme videre med det samme og ikke blot vente på evaluering over tid og jeg har haft mine svar i frisk hukommelse. Det har næsten været somom underviser har "kigget mig over skulderen" og været der under hele forløbet. Fordelen er at det har været på mine premisser, når _jeg_ har været klar og motiver

Jeg har oplevet rigtig god, professionel og hurtig vejledning og konstruktiv kritik under hele forløbet.

IT-Fjernundervisning kan klart anbefales.

Dennis Mathiesen, Elro

ASP.NET MVC 5

Jeg var ret glad for, at der var god vekselvirkning mellem teori og praksis. Nogle opgaver var lige til højrebenet, men der var gode muligheder for at anvende teorien på egen hånd, da visse opgaver klart krævede at du havde forstået teorien. Det var super, at man ikke fik alting forærende, men også skulle tænke selv. Jeg kom på kurset uden forudgående viden om MCV, og gik fra kurset med langt større forståelse og god praktisk erfaring med MCV. Jeg vil klart anbefale it-fjernundervisning.

Søren Bondrup Rasmussen, Alm. Brand Forsikring

ASP.NET

Øvelserne har været gode de tvinger en til at tænke selv.

Henrik Obsen, Grenaa Tekniske Skole

< >
Se flere referencer

Hello World - det første program!

Det er nu tid til at skrive den første ASP.NET side. Vi starter meget langsomt og i stor detalje - det skal nok komme til at gå stærkere senere.

Visual Studio .NET

Bruger vi Visual Studio .NET ser det sådan her ud - det virker præcis på samme måde i Visual Web Developer. Start med at oprette et nyt projekt, som du kan arbejde i under hele kurset. Det gøres ved at vælge File | New web site ...:

Opret web-site

Det er en god idé at vælge http som Location - hvis du arbejder på en Windows XP pro maskine, ellers må du vælge file system. Skriv http://localhost/"etnavntilditsite" og klik ok. Du skal naturligvis også vælge sprog...

Visual Studio .NET

Træk nu en tekstboks, en label og en knap ind på web-formen. Sørg for at navngive kontrollerne fornuftigt i egenskabsvinduet til højre:

Hello World i Visual Studio .NET

Dobbeltkilkker man på knappen kan man komme til at skrive hændelsesproceduren til knappen (her skrevet i C# - en version til VB står længere nede på siden):

ASP.NET kursus - hello world 4 vs.net - fjernundervisning

Koden her forudsætter at der er en label, der hedder "lblResultat" og en tekstboks, der hedder "txtNavn" på web-siden. Husk at bruge automatisk fuldførelse når du skriver koden. Skriv f.eks. lbl og tryk på CTRL+MELLEMRUM så vil VS.NET automatisk skrive lblResultat.

For at teste koden trykkes på F5, hvorefter VS.NET vil kompilere koden og starte en browser med siden. Du kan roligt klikke OK til denne dialog

Debug asp.net appliaktion

I VB kommer hændelsesproceduren til at se sådan her ud:

Applikation i C#


Publicering

I første omgang er det forholdsvis simpelt at publicere web-sites udviklet i både Visual Studio .NET og Visual Web Developer - du skal "bare" kopiere alle dine aspx filer til den web-server der skal hoste sitet. Senere skal vi nok kigge på flere detaljer omkring publicering.

Når du har betalt for kurset får du adgang til øvelser til hver lektion. Og når du har fået godkendt din besvarelse får du desuden adgang til mine løsningsforslag med ekstra tips og trix.