XML og XSLT
synes tiden fra indsendelse af spørgsmål og opgaver til svar har været hurtig hvilket var rigtig dejligt.
René Matzen, Revisor Informatik ApS
Word grundlæggende
Det har været kanon, at underviseren svarer mig lynhurtigt.
Det har været ok, at det var mig og kun mig, der skulle omsætte kursusmaterialet - hvilket var eminent.
Jeg havde mulighed for at planlægge, hvornår jeg skulle løse kursusmaterialet - hvilket var glimrende.
Majbrit Larsen, Revisionsdirektoratet
Word VBA
Jeg er total overrasket over den korte svartid. Det er et KÆMPE plus hvis man selv til tider arbejder under tidspres og ved man kun har en kort tid at arbejde på en opgave.
Der er heller aldrig slinger i valsen på spørgsmål; altid kort og præcis svar retur.
At kunne lave opgaverne når det passede mig var helt fantastisk.
Tina Eriksen, Skandinavisk Service Partner
ASP.NET 4.0
Jeg er imponeret over den måde kurset er sat op. Trin-for-trin og dejligt afvekslende med Try-It-Out og spørgsmål sidst i hver lektion. Indimellem virker det som om materialet var lavet lige netop til en type som jeg.
En anden ting var de mange unoder man efterhånden har raget til sig - de blev rettet på en lærerig måde.
Kan varmt anbefale kurset 
Lennart Hansen, Dancar Autosikring ApS
Excel VBA
Det har været meget nærværende og personlig fjernundervisning med hurtige svar på spørgsmål og feedback på opgaver. Der har været stor engagement og ejerskab fra underviserens side.
Det faglige niveau har været vekslende mellem "begynder" og "ekspert" opgaver.
Brian Deleuran, Radiometer
Excel videregående
En meget positiv oplevelse at tage et kursus her, har bestemt ikke taget det sidste kursus.
Min oplevelse af kurset er et det er godt tilrettelagt, med en god bredte i forhold til emnet.
Jeg kunne i enkelte opgaver savne en illustration i gennemgangen af emnet, den praktiske opgave er ret god til at samle op på stoffet i emnet.
Jeg har benyttet mig i at spørge ind til en opgave som ikke har været i matrialet og har fået et meget brugbart svar retur, jeg takker meget for hjælpen.
Lars Bork, HTH Køkkener
<
>
Se flere referencer