Hop til teksten

IT FJERNUNDERVISNING
- IT kurser når Du har tid!

Forudsætninger

For at kunne deltage på kurset skal du naturligvis have en version af Word installeret på din computer samt mulighed for at sende og modtage mails samt være rimelig rutineret Word bruger. Du behøver ikke at have programmeret før eller have prøvet at optage makroer i Word.

Det vil være dejligt, hvis du i din første mail skriver, hvilken version af Word du arbejder i - det har ikke den store betydning for VBA arbejdet, men det er meget rart at vide.

Ud over det vil det være en fordel, hvis din Office installation har inkluderet VBA hjælpe funktionen (det er desværre altid ikke en del af standard installationen). Du kan undersøge om det er tilfældet ved at trykke ALT + F11 - så kommer du ind i VBA editoren:

Tryk nu F1 for at få hjælp.

Hvis du får at vide at funktionen ikke er installeret endnu kan du vælge at installere den med det samme - og det vil jeg anbefale! (du får nok brug for installations cd-rommen).

Når du har betalt for kurset får du adgang til øvelser til hver lektion. Og når du har fået godkendt din besvarelse får du desuden adgang til mine løsningsforslag med ekstra tips og trix.