DreamWeaver CS55

En rigtig god undervisningsform hvor man kan arbejde når man er inspireret og opmærksom. Det gælder både ang. planlægning af tid og hvor i øvelserne man har brug for hjælp og svar på spørgsmål. Alt skete i mit tempo, og svar på spørgsmål var tilpasset mit niveau, så jeg kunne forstå det.

Jeg kom igennem alle de vigtige og nødvendige dele af programmet i et på forhånd planlagt forløb.

Samtidig var du ved din klippekortsordning med på mine private hjemmesider, således at jeg, efterhånden som jeg arbejdede med kurset, i praksis kunne bruge hvad jeg havde lært og fik opøvet rutine. Dermed er det for alvor lært og mine forventninger er mere end fuldt ud indfriet.

Alis Christiansen, privat

Frontpage

Tak for et godt kursus.

Jeg syntes følgende har været godt:

 1. Beskrivelsen af de forskellige opgaver > svar fra underviser, med tips og forslag til andre måder at se tingene på
 2. At underviser ikke bare pr. automatic har godkendt lektionerne
 3. Måden underviser har besvaret spørgsmål > meget forstålige
 4. At underviser køber et program "kun" fordi jeg har en dansk version
 5. At man efterfølgende kan bruge kurset ved at loge på
 6. Ja jeg kunne blive ved, men det kommer vel i bund og grund an på hvad man havde som forventninger og til det kan jeg kun sige at mine forventninger er blevet opfyldt.
 7. Det vil nok altid være ting man kunne i forvejen, men for mit vedkomne, syntes jeg det var rart at blive bekræftiget i at det man gør er rigtig.

Endnu engang tak for et godt kursus, jeg vil anbefale andre til dig.

Med venlig hilsen

Peder Pedersen 

Peder Pedersen, DGI, Vejle Amt

DreamWeaver MX

Man lærer, som beskrevet, de grundlæggende ting i DreamWeaver, som man har brug for at vide. Derudover er der altid hurtig respons, og hjælp at hente, hvis det går galt.

Tina Hartmann, Privat

DreamWeaver CS4

Det bedste af det hele - din ubegrænsede tålmodighed. Jeg vidste intet om hjemmesider, havde aldrig været på IT kurser, plus dansk er ikke min modersmål - jeg misforstod tit, hvad du skrev. Det har sikkert været meget irriterende for dig, men du fortsætte at forklare uden at blive sur. Det er meget vigtigt for en begynder ikke at være "skræmt væk", fordi så tænker man: "mon ikke klarer jeg det alligevel".
Jeg synes, emnerne for kurser var godt valgte.
Det var godt, at man kunne arbejde med kurser, når man havde tid - der var ingen tidsfrister til hvert emne.
Det var godt, at du svarede hurtigt på spørgsmålene.

Tak for kursus! Det var en god oplevelse, det var en stor udfordring for mig, men det var meget interessant at "fægte" igennem det!

Antra Kahr, kahrius.dk

Expression Web 4

Det er dejligt jeg selv har kunnet tilrettelægge farten. Det har været dejligt med hurtige svar

Birgitte Thunbo Christensen, Chr. Fode A/S

DreamWeaver MX

Hej Thor

Det bedste har været at jeg så hurtigt fik svar, der var aldrig en fornemmelse af at afstanden til hjælp var lang, det føltes som om vi bare genoptog en snak fra sidst...

Og så var der aldrig en følelse af at blive talt ned til, selv om jeg da godt er klar over at du adskillige gange må have revet dig i håret over mine spørgsmål.

Det har også været godt, at der ikke har været en tidsfrist. Jeg kan se at flere af mine kolleger har været igang med et kursus, som de måtte skippe, fordi de ikke var i stand til at overholde tidsfristen.

Vivi Bundgaard, Egvad Bibliotek

< >
Se flere referencer

Spry

CS55 har fået en stribe værktøjer, der blandt andet kan hjælpe os med formatering af vores web-site. Denne samling af værktøjer har man valgt at kalde Spry.

Vi skal kigge på

 • Menu bar
 • Tabbed Panels
 • Accordion
 • Collapsible panel
 • Tooltip

Inden vi kaster os ud i legen skal vi have fundet Spry menuen frem oppe til højre. Klik på pilen ud for Common oppe til højre og vælg Spry i menuen.


Menubar

Placer din markør der, hvor du gerne vil have en menu og klik på Menubar i menuen til højre

Vælg dernæst om menuen skal være lodret eller vandret

Det giver dels en menu på siden

Og nogle egenskaber i bunden af skærmen, hvor menuen kan redigeres.

Når du gemmer en side med Spry elementer vil DreamWeaver kopiere nogle hjælpefiler til dit site - det er helt i orden :-)

Vi skal bruge CSS til at styre, hvordan menuen bliver formateret, så det venter vi lige med til vi har lært CSS i næste lektion.


Tabbed Panels

Med Tabbed Panels kan man lave sådan nogle her

Du er nok ved at have luret, hvordan man gør - placer markøren og klik på Tabbed Panels oppe til højre.

I egenskabsvinduet i bunden kan du styre, hvor mange faneblade du vil have og oppe på siden kan du skrive indhold på den enkelte fane.


Accordion

Ja, det er en harmonika - altså sådan én der kan folde ud og ind. Det kan se sådan her ud

Nå når man klikker på sammenplantningerne folder blomster sammen og man kan i stedet se teksten om sammenplantninger.

Heller ikke noget nyt her - placer markør, klik på Accordion oppe til højre. Skriv indhold på siden, styr antallet af elementer i egenskaber i bunden og formater med CSS.


Collapsible panel

Ja, det er sådan et panel, der kan foldes ind og ud.

Ikke noget nyt her - placer markør, klik på Collapsible panel oppe til højre. Skriv indhold på siden, styr hvordan panelet skal opføre sig i egenskabsvinduet i bunden og formater med CSS.


Tooltip

Jeg tror det burde være til at finde ud af nu...

Når du har betalt for kurset får du adgang til øvelser til hver lektion. Og når du har fået godkendt din besvarelse får du desuden adgang til mine løsningsforslag med ekstra tips og trix.