Expression Web 4

- At jeg selv kunne bestemme hvornår jeg ville arbejde med kurset.

- At jeg selv kunne bestemme hvornår og med hvad jeg ville gå ekstra i dybden.

- Det venlige 'puf', da jeg var inaktiv i længere tid.

- Den ALTID hurtige respons.

- At jeg også kunne få vejledning i spørgsmål, som ikke helt var inden for kursets emner.

Jørgen Kirkeby, Privat

Expression Web 4

Det er dejligt jeg selv har kunnet tilrettelægge farten. Det har været dejligt med hurtige svar

Birgitte Thunbo Christensen, Chr. Fode A/S

DreamWeaver CS4

Det har været rigtig godt at kunne lave opgaverne, når der har været tid og ikke have et tidspres. Det er også godt at man selv kan vælge hvilke opgaver, man vil gå mere i dybden med og hvilke man kan gå lettere hen over fordi det er noget, man ikke skal bruge senere. Også meget fint at man altid har kunnet få svar på spørgsmål. Man lærer selv at finde løsninger på diverse problemer.

Så tak for et godt kursus.

Ulla Leth, kahrius.dk

Frontpage

Tak for et godt kursus.

Jeg syntes følgende har været godt:

 1. Beskrivelsen af de forskellige opgaver > svar fra underviser, med tips og forslag til andre måder at se tingene på
 2. At underviser ikke bare pr. automatic har godkendt lektionerne
 3. Måden underviser har besvaret spørgsmål > meget forstålige
 4. At underviser køber et program "kun" fordi jeg har en dansk version
 5. At man efterfølgende kan bruge kurset ved at loge på
 6. Ja jeg kunne blive ved, men det kommer vel i bund og grund an på hvad man havde som forventninger og til det kan jeg kun sige at mine forventninger er blevet opfyldt.
 7. Det vil nok altid være ting man kunne i forvejen, men for mit vedkomne, syntes jeg det var rart at blive bekræftiget i at det man gør er rigtig.

Endnu engang tak for et godt kursus, jeg vil anbefale andre til dig.

Med venlig hilsen

Peder Pedersen 

Peder Pedersen, DGI, Vejle Amt

DreamWeaver CS4

Det bedste af det hele - din ubegrænsede tålmodighed. Jeg vidste intet om hjemmesider, havde aldrig været på IT kurser, plus dansk er ikke min modersmål - jeg misforstod tit, hvad du skrev. Det har sikkert været meget irriterende for dig, men du fortsætte at forklare uden at blive sur. Det er meget vigtigt for en begynder ikke at være "skræmt væk", fordi så tænker man: "mon ikke klarer jeg det alligevel".
Jeg synes, emnerne for kurser var godt valgte.
Det var godt, at man kunne arbejde med kurser, når man havde tid - der var ingen tidsfrister til hvert emne.
Det var godt, at du svarede hurtigt på spørgsmålene.

Tak for kursus! Det var en god oplevelse, det var en stor udfordring for mig, men det var meget interessant at "fægte" igennem det!

Antra Kahr, kahrius.dk

DreamWeaver MX

Hej Thor

Det bedste har været at jeg så hurtigt fik svar, der var aldrig en fornemmelse af at afstanden til hjælp var lang, det føltes som om vi bare genoptog en snak fra sidst...

Og så var der aldrig en følelse af at blive talt ned til, selv om jeg da godt er klar over at du adskillige gange må have revet dig i håret over mine spørgsmål.

Det har også været godt, at der ikke har været en tidsfrist. Jeg kan se at flere af mine kolleger har været igang med et kursus, som de måtte skippe, fordi de ikke var i stand til at overholde tidsfristen.

Vivi Bundgaard, Egvad Bibliotek

DreamWeaver CS55

En rigtig god undervisningsform hvor man kan arbejde når man er inspireret og opmærksom. Det gælder både ang. planlægning af tid og hvor i øvelserne man har brug for hjælp og svar på spørgsmål. Alt skete i mit tempo, og svar på spørgsmål var tilpasset mit niveau, så jeg kunne forstå det.

Jeg kom igennem alle de vigtige og nødvendige dele af programmet i et på forhånd planlagt forløb.

Samtidig var du ved din klippekortsordning med på mine private hjemmesider, således at jeg, efterhånden som jeg arbejdede med kurset, i praksis kunne bruge hvad jeg havde lært og fik opøvet rutine. Dermed er det for alvor lært og mine forventninger er mere end fuldt ud indfriet.

Alis Christiansen, privat

< >
Se flere referencer

Print (til chefen)

Expression kursus (3.000,- kr. ex. moms) Bestil

 

Skal du i gang med at lave hjemmeside med Expression Web er dette helt sikkert et kursus for dig. Expression er et rigtig godt værktøj til opbygning og vedligehold af mindre hjemmesider, men det er vigtigt med det samme at lære at bruge programmet på den rigtige måde, da man ellers let får etableret en hjemmeside, der er meget svær at vedligeholde.

 

Intro til Expression

Vi skal se på, hvordan Expression arbejder, hvor hjemmesiden fysisk er placeret. Når du har arbejdet dig gennem emnet har du

 • styr på forskellen mellem aktive og passive web-sider
 • overblik hvor filerne til en hjemmeside ligger og
 • hvordan man arbejder bedst på en hjemmeside med Expression


Grundlæggende formatering

Vi skal jo have lavet en hjemmeside og først skal vi se, hvordan man skriver almindelig tekst på siden, opretter hyperlinks og indsætter billede. Efter du har været gennem alle lektionerne kan du

 • oprette nye sider på en hjemmeside
 • tilpasse en sides egenskaber med baggrundsfarve mm.
 • skrive og formatere tekst på siden
 • oprette hyperlinks til andre hjemmesider og andre sider på dit eget web sted
 • indsætte grafik på siden


Avanceret formatering

Vi skal lidt videre, så hjemmesiden bliver flottere og lettere og vedligeholde. Tabeller bruges både til at vise informationer og til at styre layoutet på siden. CSS står for Cascading Style Sheets og er et virkelig vigtigt værktøj til at styre layoutet på siden og lette den videre vedligeholdelse på sitet. Endelig skal vi se på et stærkt Expression værktøj, der hedder master-sider, som bruges til at lette vedligeholdelsen af sitet. Efter emnet kan du

 • oprette og formatere en tabel på en side til at vise data i
 • oprette en tabel, der styrer layoutet på siden
 • etablere et Cascading Style Sheet, der kan styre fonte og farver på sitet
 • bruge master sider til at sikre at informationer kun indtastes ét sted

 

 

Diverse

Til slut skal vi se på nogle mere generelle emner, der egentlig ikke har noget med Expression at gøre. Content Management Systemer (CMS) er kollegaer til Expression og kan også bruges til at vedligeholde hjemmesider. Vi skal se lidt på hvad et CMS er for en størrelse og hvornår man skal overveje at investere i et CMS i stedet for Expression. Planlægning af webløsninger er et lille værktøj, som der kan hjælpe dig til få etableret en brugervenlig hjemmeside. Når man har etableret en hjemmeside vil man jo også gerne findes og vi ser på, hvordan man tilmelder sin hjemmeside til søgemaskinerne og hvad man skal gøre for at etablere en hjemmeside der let kan findes. Til slut skal vi se på de muligheder, der er for at hente komponenter fra nettet, der kan bruges til at pynte hjemmesiden.

 

 

 

 

 

Pris

Dette fjernundervisnings kursus koster 3.000,- kr. (ex. moms)
Bestil kursus
Expression Web programmet er ikke inkluderet i kursusprisen

 

Normert tid: 2 dage
(den tid du skulle bruge på kurset, hvis du tog på "rigtigt" kursus, men som fjernundervisning bestemmer du naturligvis selv, hvor lang tid du vil bruge på kurset!)

Når du har betalt for kurset får du adgang til øvelser til hver lektion. Og når du har fået godkendt din besvarelse får du desuden adgang til mine løsningsforslag med ekstra tips og trix.