ASP.NET 4.5

Der har altid faldet et hurtigt svar på spørgsmål, ligesom database problemer, der opstod undervejs, blev løst hurtigt og meget smidigt , uanset at det betød, at Thor måtte opgraderer sin SQL server.

Selvom jeg har stor erfaring med traditionel programmering, har Thor alligevel formået, at åbne mine øjne for den nye verden der er i webudvikling og det er helt sikkert, at fremtidens løsninger er her.
Kommer der et udvidet kursus i ASP.NET, så er jeg sikker på, at jeg vil være at finde blandt kursisterne.

Jeg har kun roser til IT-fjernundervisning, specielt til Thor.

Finn Hoelgaard
Datamatiker

Museum Vestsjælland

Finn Hoelgaard

ASP.NET MVC 5

Jeg var ret glad for, at der var god vekselvirkning mellem teori og praksis. Nogle opgaver var lige til højrebenet, men der var gode muligheder for at anvende teorien på egen hånd, da visse opgaver klart krævede at du havde forstået teorien. Det var super, at man ikke fik alting forærende, men også skulle tænke selv. Jeg kom på kurset uden forudgående viden om MCV, og gik fra kurset med langt større forståelse og god praktisk erfaring med MCV. Jeg vil klart anbefale it-fjernundervisning.

Søren Bondrup Rasmussen, Alm. Brand Forsikring

ASP.NET 3.5

Muligheden for selv at planlægge undervisningsforløbet

De altid hurtige svar fra underviser

Erik Laursen, Skat

ASP.NET MVC 5

Jeg er imponeret over hvor meget tid Thor brugte i starten på at opgradere sin server til seneste version og samtidig havde tålmodighed til at hjælpe så det hele spillede.

Han er desuden meget hurtig til at svare på spørgsmål og rette opgaver.

Vil helt klart overveje at tage endnu et kursus 

Jacob Nørgaard, Privat

ASP.NET 4.0

Jeg er imponeret over den måde kurset er sat op. Trin-for-trin og dejligt afvekslende med Try-It-Out og spørgsmål sidst i hver lektion. Indimellem virker det som om materialet var lavet lige netop til en type som jeg.

En anden ting var de mange unoder man efterhånden har raget til sig - de blev rettet på en lærerig måde.

Kan varmt anbefale kurset

Lennart Hansen, Dancar Autosikring ApS

< >
Se flere referencer

Navngivning af tabeller

Der er skrevet rigtig meget om navngivningskonventioner i relation til databaser og der findes mange "religioner" på området.

Det er ikke så vigtigt, hvilken religion man benytter - bare man gør det konsekvent.

Jeg har selv brugt forskellige tilgange i over de sidste mange år og er kommet frem til følgende, som jeg mener er fornuftig i relation til udvikling i Access.

 • Tabeller navngives i flertal (Kunder, Konsulenter etc.)
 • Der er ikke umiddelbart grund til at navngive tabellerne med tbl - det har Access fint styr på, men man kan med fordel navngive sine tabeller, så de bliver grupperet i Access. Det kunne være
  • pri for primære tabeller (kunder, konsulenter etc.)
  • sek for sekundære/opslags tabeller (postnummer, person titler, projekt statuskoder etc.)
  • trs for transaktions tabeller (timeregistreringer etc.)
  • tmp for midlertidige tabeller 
  • log for logging tabeller
 • Der kan naturligvis også være forretnings relaterede grupperinger man kan benytte. Og man kan vælge at bruge P_, S_, T_, L_ i stedet, hvis man synes, at det giver større synlighed.

Når du har betalt for kurset får du adgang til øvelser til hver lektion. Og når du har fået godkendt din besvarelse får du desuden adgang til mine løsningsforslag med ekstra tips og trix.