ASP.NET MVC 5

Jeg var ret glad for, at der var god vekselvirkning mellem teori og praksis. Nogle opgaver var lige til højrebenet, men der var gode muligheder for at anvende teorien på egen hånd, da visse opgaver klart krævede at du havde forstået teorien. Det var super, at man ikke fik alting forærende, men også skulle tænke selv. Jeg kom på kurset uden forudgående viden om MCV, og gik fra kurset med langt større forståelse og god praktisk erfaring med MCV. Jeg vil klart anbefale it-fjernundervisning.

Søren Bondrup Rasmussen, Alm. Brand Forsikring

ASP.NET

Øvelserne har været gode de tvinger en til at tænke selv.

Henrik Obsen, Grenaa Tekniske Skole

ASP.NET 3.5

Meget hurtig svar

Fin oversigt over mulighederne

Erling Jørgensen, Skat

ASP.NET 4.0

Det har været helt fantastisk at se den grønne status med "jeg er online" når jeg har logget ind for at køre videre på min undervisning, for så ved jeg at der er næsten øjeblikkelig hjælp, råd, vejledning og godkendelse på mine indsendte svar. Det betyder jeg har kunnet komme videre med det samme og ikke blot vente på evaluering over tid og jeg har haft mine svar i frisk hukommelse. Det har næsten været somom underviser har "kigget mig over skulderen" og været der under hele forløbet. Fordelen er at det har været på mine premisser, når _jeg_ har været klar og motiver

Jeg har oplevet rigtig god, professionel og hurtig vejledning og konstruktiv kritik under hele forløbet.

IT-Fjernundervisning kan klart anbefales.

Dennis Mathiesen, Elro

ASP.NET MVC 5

Jeg er imponeret over hvor meget tid Thor brugte i starten på at opgradere sin server til seneste version og samtidig havde tålmodighed til at hjælpe så det hele spillede.

Han er desuden meget hurtig til at svare på spørgsmål og rette opgaver.

Vil helt klart overveje at tage endnu et kursus 

Jacob Nørgaard, Privat

< >
Se flere referencer

Tabeller

Data i en database gemmes i tabeller. En tabel består af et antal felter/kolonner der kan indeholde bestemte data - f.eks. fornavn, efternavn, telefon og lign.

Alle tabeller i en database skal have et unikt navn.

Navngivning

Der er skrevet rigtig meget om navngivningskonventioner i relation til databaser og der findes mange "religioner" på området.

Det er ikke så vigtigt, hvilken religion man benytter - bare man gør det konsekvent.

Jeg har selv brugt forskellige tilgange i over de sidste mange år og er kommet frem til følgende, som jeg mener er fornuftig i relation til udvikling i Access.

 • Tabeller navngives i flertal (Kunder, Konsulenter etc.)
 • Der er ikke umiddelbart grund til at navngive tabellerne med tbl - det har Access fint styr på, men man kan med fordel navngive sine tabeller, så de bliver grupperet i Access. Det kunne være
  • pri for primære tabeller (kunder, konsulenter etc.)
  • sek for sekundære/opslags tabeller (postnummer, person titler, projekt statuskoder etc.)
  • trs for transaktions tabeller (timeregistreringer etc.)
  • tmp for midlertidige tabeller 
  • log for logging tabeller
 • Der kan naturligvis også være forretnings relaterede grupperinger man kan benytte. Og man kan vælge at bruge P_, S_, T_, L_ i stedet, hvis man synes, at det giver større synlighed.

Normalisering

nedbrydning i enheder

Relationer

mellem tabeller

Når du har betalt for kurset får du adgang til øvelser til hver lektion. Og når du har fået godkendt din besvarelse får du desuden adgang til mine løsningsforslag med ekstra tips og trix.